Ingen opgaver er for små eller for store
Til de fleste byggeopgaver eller renoveringer skal der bruges flere forskellige faggrupper og derfor kan det være svært at koordinere byggeprojektet som kunde. Derfor tilbyder vi at stå for hele entreprisen.
Vi planlægger og koordinerer med de forskellige faggrupper og vores faste samarbejdspartnere, så arbejdet og projektet bliver færdigt til tiden.
Hertil at de rigtige materialer bliver brugt til projektet.
Vi giver dig en fast pris på hele projektet inklusiv alle faggrupper, tidsplan og materialer. Du vil være opdateret i gennem hele processen, med et tæt samarbejde og kontakt med os. Vi behandler altid dit hjem eller ejendom med respekt, og rydder op efter os selv.
4,8
Privat og erhverv
+45 22 25 48 47
Brobergbyg@outlook.dk
/20 anmeldelser
Hele sjælland


Totalentreprise
Tømrer og snedker
Maler
Murer
Elektriker
VVS´er
Design og indretning
Et stærkt team med mange års erfaring..

Med næsten 20 års erfaring, og med en lang række af forskellige opgaver udført indenfor tømrerfaget, er vi hos Broberg Service klar til at udfylde dine ønsker og behov. Ønsker du nyt badeværelse med spændende eller farverige mosaikdetaljer, eller om du skal have renoveret facaden på dit hus, er vi det rigtige firma at tage fat på. En murermester med mere end 20 års erfaring er klar til at udfylde din ønsker. Vores professionelle malere med mere end 12 års erfaring, som er et kvalitetsbevidst firma, med højt serviceniveau der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og overholder alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Som kunde hos, er du et vigtigt fokusområde og derfor tager vi ingen beslutninger uden dig. alle opgaver udføres med respekt for dig og dine ønsker.

Hvad siger vores kunder
 • Professionelisme 
  Fantastisk stykke arbejde og god kommunikation med håndværkerne :D
 • Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
  Selvom det har været en dårlig årstid at få skiftet vinduer så har firmaet kontaktet os, når de ikke kunne komme på grund af været. De har lavet et super flot stykke arbejde. Og de er fantastisk venlige.
 • Kvalitet
  Super fin service. Nikolai kom forbi samme dag vi ringede og var igennem hele forløbet meget service minded. Da vi accepterede hans tilbud gik han hurtigt igang og var også hurtigt færdig. Vi har været meget glade for både service og det endelige resultat.
 • Svartid
  Vi har fået udskiftet vinduer og døre i vores hus. Vi fik Nikolai til at udarbejde et tilbud, og han lavede en yderst fair pris. Vi er både tilfredse med rådgivningen, arbejdet og resultatet. Vinduerne fra Outline er super flotte. Nikolai overholder aftaler og giver gerne vejledning ud over den pågældende opgave. Vi kunne sagtens finde på at bruge Broberg Service til andre opgaver.
 • Meget professionelt firma med dygtige håndværkere. God og klar kommunikation. Ansvarlige og troværdige. Vil klart anbefale👍
 • Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
  Meget professionelt og godt håndarbejde. Super tilfreds :)
 • Jeg anbefaler Broberg Service. Fik isoleret min karnap inkl. ny vindueskarm. Fint arbejde. Dygtige og pålidelige håndværkere
 • Professionalisme
  Super flot arbejde udført af Nikolai, tak for denne gang 😊
 • Punktlighed
  Fik skiftet tre døre af Nikolai. Perfekt arbejde, god kommunikation undervejs og hurtigt arbejde. Nikolai og Morten påpegede også nogle produktionsfejl på de leverede dører, og fik arrangeret efterfølgende udskiftning fra fabrikkens side uden ekstraomkostninger.
 • Værdi
  jeg kan varmt anbefale Broberg Service har kun rosene ord.
  hurtig/pligtopfyldende og godt arbejde.
  Vil helt klart bruge dem igen.
 • Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Værdi
  Fantastisk oplevelse med resultater for pengene og professionel håndteringen.
 • Punktlighed
  Godt arbejde fuldført.
 • Professionalisme
  Dygtig firma, tak for hjælpen
 • Værdi
  Reparation af trapper, Tømrerarbejde efter bestilling, Malerarbejde indendørs
 • Kvalitet
  Tusind tak for det fine arbejde 😊
 • Punktlighed
  Godt og tilfreds 😊
Title of the form
Insert the contact form fields and specify how to fill them by adding placeholder texts, so the client can make an order or contact you
Contact us
+1 123 4567890
hello@loftpineapple.com
Pineapple Loft, 22 Pink Street, New York
Adresse: M. Bechs Alle 100, 2650 Hvidovre

Telefon: 22 25 48 47 / 26 36 36 76

E-mail: Brobergbyg@outlook.dk

CVR: 41378492
Følg vores arbejde på de sociale medier
All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.
Made on
Tilda